"Оселедець в лаваші"

Оселедець в лаваші – це вишукана страва, яка об’єднує свіжість оселедця зі смаком хрусткого лавашу. Ця страва вражає багатством смаків, гармонією текстур та неперевершеним поєднанням інгредієнтів.
Соковитий оселедець, яскраво-рожевого відтінку, прихований в м’якому лаваші, який надає страві тонку хрустку оболонку. Смак оселедця виразний та неповторний – він поєднує в собі морську солоність зі свіжістю, ароматику трав і нотки цитрусових.

Лаваш виглядає як обгорнутий подарунок, який розкриває свою смакову суть з кожним укусом. Від вишуканої презентації до глибокого смаку – ця страва викликає відчуття задоволення і вдячності за поєднання таких різноманітних інгредієнтів.

Інгредієнти

1 лаваш

Оселедець 300 г

Яйце куряче 3 шт

1 пуч. кропу

Сир плавлений 300 г

1 огірок

Приготування покроково
1
Яйця зваріть круто, остудіть і натріть на тертці.
2
Філе оселедця поріжте на тонкі смужки.
3
Розгорніть лист лаваша, розріжте його на дві частини.Обидві частини змастіть плавленим сиром.
4
Далі посипте яйцями та дрібно нарізаним кропом.
5
На один край викладіть нарізаний оселедець.
6
Свіжий огірочок наріжте соломкою і викладіть разом із оселедцем.
7
Згорніть рулет. Їх у вас вийде 2 шт. Помістіть у холодильник на 30 хвилин, тоді він добре триматиме форму. Перед тим як подавати на стіл, наріжте на порційні шматочки.