"Смажений сир"

Смажений сир – це справжній шедевр кулінарного мистецтва, який поєднує ніжність сиру і хрусткість обсмаженої скоринки. Ця страва викликає захоплення своєю смаковою гармонією та контрастами текстур. Під ніжною та рум’яною скоринкою приховується розплавлений сир, який тане в роті, створюючи ігристу палітру смаків.

Смажений сир може бути сервірований з різноманітними додатками – від свіжих овочів та зелені до ароматних соусів. Ця страва може бути як окремою делікатесною прикрасою столу, так і частиною апетитного сету. Смажений сир завжди вражає своєю смаковою насиченістю та апетитним виглядом, роблячи кожен прийом їжі особливим і смачним досвідом.

Інгредієнти

400 г твердого сиру

1 яйце і сухарі для панірування

панірувальні сухарі

сіль

чорний/червоний перець

соняшникова або оливкова олія для смаження

Приготування покроково
1
Сир нарізати на скибки товщиною прибл. 1-1,5 см.
2
Яйце вимішати з приправами.
3
Сир мокати в розмішане з приправами яйце і обкачувати в сухарях.
4
Смажити декілька хвилин, щоб сир пом’якшав, але не розплавився на пательні.
5
Подавати на листі салату з картоплею «фрі» та будь-яким додатком, напр. татарським соусом.