"Лаваш з тунцем"

Лаваш з тунцем – це смачна і апетитна страва, яка поєднує в собі ніжний тунець та хрусткий лаваш. Ця страва вражає своєю свіжістю, смаковою гармонією та багатством текстур.
Лаваш, золотистий від обсмажування, дарує легку хрустку оболонку, яка контрастує з м’яким та соковитим тунцем всередині. Тунець, з ніжним рожевим відтінком, має дивовижно ніжну текстуру та багатий аромат. Його смак відзначається виразною м’якістю та легкою димкою, що додає страві особливий нюанс.
Його можна доповнити свіжими овочами, зеленню та ароматним соусом, щоб створити гармонійний баланс смаків. Ця страва вразить вас не тільки своєю смаковою насиченістю, але і візуальною апетитністю, створюючи справжнє кулінарне задоволення.

Інгредієнти

3 ложки майонезу

1 лаваш

160 г консервованого тунця

яйце, часник

90 г плавленого сиру

свіжий огірок

60 г салату

Приготування покроково
1
Яйце зварити і очистити, потім натерти. Сир викласти в миску з майонезом, додати подрібнений часник, розім’яти виделкою. Присолити, перемішати. Це буде намазки для лаваша.
2
Відкриваємо банку тунця, шматочки розминаємо виделкою до однорідної паштету. Якщо спочатку всередині багато рідини, то одразу всі не додаємо, дивимося по консистенції.
3
Огірок нарізаємо дуже тонкими скибочками. Листя салату просто промиваємо. Замість них можна взяти кріп або петрушку, згодиться і пекінська капуста, але товсті жилки потрібно відразу вирізати.
4
Беремо один великий лаваш і відразу обрізаємо краю, щоб у нас вийшов рівний рулет. Змащуємо весь корж сирною масою.
5
Викладаємо начинку смугами. Починаючи від себе, розкладаємо скибочки огірків, рухаємося до середини. Як тільки огірочок закінчиться, викладаємо смужкою тунця. Слідом за ним володіємо листочки салату або іншу зелень.
6
Починаємо згортати рулет. Піднімаємо акуратно бік з огірком, підкручуємо і проворачиваем кілька разів. Готовий рулет замотуємо в фольгу, залишаємо на півгодини в холодильнику. Потім дістаємо, ріжемо шматками потрібного розміру.