"Сир в клярі"

Багато хто любить хрустку оригінальну закуску – сир в клярі, рецепт цієї страви освоїти нескладно. Рум’яні палички з теплим сиром всередині нікого не залишить байдужим. Вони готуються дуже швидко і можуть стати відмінним аперитивом перед основною стравою.
Краще обсмажувати твердий сир в клярі, рецепт з фото дозволяє оцінити зовнішній вигляд готових ласощів.

Готувати закуску краще про запас, оскільки вона з’їдається дуже швидко. Важливо розуміти, що сир має високу жирністю. Тому краще обмежувати кількість з’їдених паличок за один прийом їжі.

Інгредієнти

Твердий сир – 300 грам

Курячі яйця – 3 штуки

Панірувальні сухарі – 75 грам

Сіль, перець, інші спеції – за смаком

Рослинна олія – ​​для смаження

Приготування покроково
1
Сир нарізаємо тонкими довгими брусочками і викладаємо в миску.
2
В одній чашці збиваємо яйця з сіллю і спеціями. В іншу – викладаємо панірувальні сухарі.
3
Занурюємо кожен брусок сиру в яйце, а потім в панірування. Важливо! Панірування повинно бути рівномірним. Інакше в процесі смаження сир почне плавитися і витікати. Щоб паніровка була більш рівномірною сир можна обвалювати в борошні, а потім опускати в яйце.
4
У сковорідці розігріваємо олію, яка повинна приховувати сирну паличку приблизно наполовину. Обсмажуємо сир з кожного боку до утворення хрусткої скоринки.
5
Для видалення надлишків жиру викладаємо палички на паперову серветку.